Тренінг розвитку soft skills - Малімон, Людмила Яківна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Метою ОК “Тренінг розвитку soft skills” є забезпечення теоретичної підготовки та формування у сучасних здобувачів освіти основних навичок 21 століття (soft skills) як таких, що допомагають реалізовувати власні життєві плани та досягати життєвих (у тому числі професійних) цілей, ефективно реагувати на нові виклики. Програмою передбачена діагностика рівня сформованості «м’яких/гнучких» навичок, знання своїх сильних сторін (переваг, преференцій) та усвідомлення і прийняття своїх «зон» особистісного розвитку; формування спроможності самодопомоги та допомоги іншим в розвитку soft skills.
Keywords: розвиток soft skills; м'які навички; комунікація; взаємодія; команда; самопрезентація; саморозвиток