Особливості діяльності Комуністичної партії у США й Канаді на сучасному етапі - Кулик, Сергій Михайлович; Мартинюк, Микола Віталійович; Kulyk, S. M; Martyniuk, M. V (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Проаналізовано характерні риси функціонування Комуністичної партії США й Комуністичної партії Канади. Розглянуто особливості їх діяльності на сучасному етапі, участі у суспільно-політичних процесах держав. Features of functioning the US Communist Party and the Communist Party of Canada have been characterized. The special features of their activities at the present stage, participation in social and political processes of countries have been studied.
Features of the Communist Party in the USA and Canada at the Present Stage
Keywords: Комуністична партія США; Комуністична партія Канади; засоби масової комунікації; президентські вибори; Міжнародна нарада комуністичних і робітничих партій; Communist Party USA; the Communist Party of Canada; the mass media; presidential elections; International Meeting of Communist and Workers' Parties