Інформаційне забезпечення транскордонного співробітництва України: практичні аспекти - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Миронова, Олена Іванівна; Федонюк, Сергій Валентинович; Найдич, Марина Анатоліївна; Митко, Антоніна Миколаївна; Карпчук, Наталія Петрівна; Михалюк, Назарій Юрійович; Юськів, Богдан Миколайович; Богородецька, Ольга Іванівна; Пікула, Микола Миколайович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У колективній монографії сформовано концепцію транскордонного співробітництва (ТКС) як елемента державної політики, що сьогодні займає достатньо важливе місце і в системі пріоритетів соціально-економічного розвитку, і в напрямі європейської інтеграції України. Видання рекомендоване широкому колу фахівців із міжнародної інформації, спеціалістів, які працюють у структурних підрозділах органів державної влади, інформаційно-аналітичних відділах місцевих органів державної влади й управління, у відділах зв’язків із громадськістю державних і приватних структур тощо.
Keywords: інформаційне забезпечення; транскордонне співробітництво; Україна