Акваріуміст-початківець - Буднік, Світлана Василівна; Колосок, Андрій Мирославович (Вежа-Друк, 2018)
Навчальний посібник містить теоретичні основи акваріумної справи, творчі та тестові завдання для самоконтролю, методичні розробки виховних заходів на акваріумну тематику, фотоматеріали акваріумів. Посібник можна використовувати під час вивчення таких дисциплін, як «Основи природознавства», «Екокультура особистості», «Екологонатуралістична робота в початковій школі», «Економіка довкілля і природокористування». Посібник для студентів педагогічних спеціальностей, аспірантів, педагогів закладів освіти та позашкільної освіти.
Keywords: акваріум; 37.016: 597.2 /.5 (075.8)