Теорія та історія архітектури Волині: методичні рекомендації до робочої програми нормативної навчальної дисципліни - Лесик-Бондарук, Оксана Олександрівна; Lesyk-Bondaruk, Oksana O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Видання передбачає повне висвітлення робочої програми з Теорії та історії архітектури Волині з урахуванням визначення мети та завдань робочої курсу, висвітлення етапів розвитку архітектури Волині, тематик лекційних та практичних занять, матеріалу, що вивчається протягом курсу та мусить бути засвоєним студентами, основних понять, які мають бути проаналізовані та вивчені студентами, питань для самоконтролю, завдань для самостійної роботи, аналізу вимог до оцінювання роботи студентів, а також визначення методичного забезпечення та рекомендованої літератури. Рекомендовано магістрам 1 курсу галузі знань Культура та мистецтво, спеціальності Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.
Keywords: Теорія архітектури; Історія архітектури; Волинь