Методичні рекомендації з обов’язкової навчальної дисципліни «Загальне мовознавство» французькою мовою - Хайчевська, Тетяна Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації складаються із тез дев’яти лекцій, в яких викладено основний теоретичний дисципліни «Загальне мовознавство» та тестом з десяти завдань для самоперевірки засвоєння лекційного матеріалу. Для сприяння ефективній самостійній підготовці до підсумкового контролю подано зразок підсумкового тесту та екзаменаційні запитання. Методична розробка призначена для студентів 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 035 Філологія «Мова та література (французька). Переклад» факультету іноземної філології денної форми навчання.
Keywords: la linguistique générale; l'approche linguistique; la langue; le langage; les unités de la langue; le linguiste; 811.133.1’1(072)