Вивчення німецької мови за допомогою подкастів. - Пасик, Людмила Адамівна (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2024)
Досліджено основні етапи роботи з подкастами на занятті з німецької мови як засобу інтенсифікації вивчення мови.
Keywords: подкаст; Podcast; німецька мова; Deutsch