Режим робочого часу: основні законодавчі зміни - Якушев, Ігор Михайлович (My University, 2024)
Стаття присвячена дослідженню основних законодавчих змін правового регулювання режиму робочого часу, їх доцільність та обґрунтованість запровадження у сучасних умовах.