Силабус нормативно освітнього компонента "Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням" - Кирикилиця, Валентина Василівна; Онищенко, Ірина Анатоліївна; Ясінська, Оксана Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Силабус нормативного освітнього компонента «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» підготовки бакалавра, галузі знань 12 Інформаційні технології спеціальності – 122 – Комп’ютерні науки форма навчання – денна/заочна, за навчальним планом, затвердженим 2024 р.