Культурна дипломатія як чинник транскордонного співробітництва Франції та Іспанії - Лозанюк, І. Р. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті проаналізовано характер транскордонної співпраці Франції та Іспанії в контексті європейського регіоналізму. Визначено роль культурної дипломатії у досягненні міжнаціонального взаєморозуміння при забезпеченні зовнішньополітичних інтересів даних країн.
І.Р. Лозанюк, студентка 4 курсу спецiальностi «Мiжнародна iнформацiя» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Науковий керівник: к.філол.н., доц. кафедри міжнародної інформації СНУ ім. Лесі Українки Карпчук Н.П. (Україна, м.Луцьк)
Keywords: транскордонна співпраця; єврорегіон; Франція; Іспанія; зовнішня політика; культура; культурна дипломат