Рекреаційний потенціал природно-заповідних об’єктів басейну р. Неретва - Мельник, Олег Володимирович; Чижевська, Лариса Тарасівна; Полянський, Сергій Володимирович; Качаровський, Роман Євгенович (Поліський національний університет (м. Житомир), 2022)
Досліджено рекреаційний потенціал р. Неретва. Досліджено її морфометричні показники. Проаналізовано особливості об’єктів природно-заповідного фонду (ПЗФ) басейну річки. Визначено можливості використання ПЗФ територій у рекреаційному напрямку. Запропоновано заходи оптимізації функціонування об’єктів ПЗФ.
Keywords: Волинська область; Ковельський район; Володимир-Волинський район; р. Неретва; р. Західний Буг; рекреаційний потенціал; природно-заповідний фонд; 911.3:379.8]:556.51(477.82)