Особливості соціальної адаптації у процесі формування здоров’я студентської молоді - Пантік, Василь Васильович; Pantik, Vasyl V.; Мазурчук, Олег Тарасович; Mazurchuk, Oleh T.; Цимбалюк, Сергій Миколайович; Tsymbaliuk, Serhii M. (Національний педагогічний університет імені М. Драгоманова, 2017)
В основі дослідження лежить формування нових підходів у розробці заходів щодо усунення негативного впливу соціальних факторів, психічного перенапруження та стресових ситуацій, створення умов для збереження та зміцнення здоров’я студентської молоді, формування відповідального ставлення кожної людини до особистого здоров’я та накопичення відповідних знань, які в подальшому стануть платформою для самостійних занять у процесі життєдіяльності. The basis of our research is to develop new approaches in the development of measures for eliminating of the negative impact of social factors, mental stress, and stressful situations, creating the conditions for the preservation and strengthening of health of student's youth, formation of responsible attitude of each person to the personal health and the accumulation of relevant knowledges which in the future will become a platform for self-study in the process of life.
Features of social adaptation in the process of formation of health students
Keywords: Системний вплив; Systemic influence; здоров’я студентської молоді; health of student youth; чинники здоров’я; health factors; управління здоров’ям; health management; формування здоров’я; health formation; потенційне здоров’я; potential health