Методичні вказівки для проходження педагогічної практики докторів філософії - Павлова, Олена Миколаївна (Волинський національний університету імені Лесі Українки, 2022)
Методичні вказівки містять мету і завдання науково-педагогічної практики, зміст педагогічної практики, правила оформлення звіту. Рекомендовано докторам філософії галузі знань «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 051 «Економіка. Освітньо-наукова програма «Економіка галузевих ринків»