Педагогічна майстерність - Бартків, Оксана Степанівна; Мельник, Ірина Миколаївна (My University, 2023)
На основі узагальнення науково-педагогічних досліджень і педагогічного досвіду розкрито теоретичні основи, методичні вимоги та подано практичні рекомендації для підготовки студентів до вивчення курсу «Педагогічна майстерність вихователя дітей раннього і дошкільного віку». Для студентів педагогічних спеціальностей й усіх, хто цікавиться питаннями самовдосконалення професійної педагогічної майстерності.
Keywords: педагогічна майстерність; професіоналізм; самовдосконалення; діти дошкільного віку; розвиток; виховання; Педагогіка; 37.091.12:005.336.5(072) Б87