Культурна аналітика Лева Мановича як метод дослідження медіамистецтва - Головей, ВІкторія Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У доповіді йдеться про метод культурної аналітики, розроблений відомим американським дослідником цифрової культури і медіамистецтва Левом Мановичем, його апробацію на практиці в створеній ним науковій лабораторії культурної аналітики, та звертається увага на найважливіші особливості цього методологічного підходу.
Keywords: культурна аналітика; цифрова культура; медіамистецтво; Лев Манович; сучасне мистецтво; метод дослідження