Пошуково-ексгумаційні роботи на території Радошинської сільської ради 2014 року - Златогорський, Олексій Євгенович; Верба, Тарас Володимировч; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Verba, Taras V. (Волинський краєзнавчий музей, 2015)
На території Волині збереглися численні пам’ятки періоду І світової війни: братські могили російських воїнів у с. Ромашківка, м.Берестечко, с.Перемиль, с.Угринів, с.Бучин, с.Судче, с.Троянівка, с.Чорниж, с.Квітневе, с.Купичів, м.Володимирі-Волинському, м.Ковелі, смт.Рокині, с.Березичі, с.Шлапань, с.Підліски, м.Рожище, с.Тишковичі, с.Кисилені, с.Зубильно, с.Струмівка, с.Переспа, с.Щурин, с.Немир, с.Літогоща, с.Кияж, с.Відути, с.Поляна, с.Вишнів, братська могила російський, австрійських і німецьких воїнів у с.Свидники, численні поховання навколо с.Костюхнівка, австрійські могили у с.Мельниця. Тому не дивно, що досить часто у поле зору археологів потрапляють і нові не відомі поховання війни столітньої давнини.
Keywords: ексгумація; братська могила; Перша світова війна; Радошин