Фізична терапія при травмах гомілковостопного суглобу у футболістів - Грейда, Наталія; Ютовець, Іван (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Розроблена експериментальна авторська програма фізичної терапії, провідне місце в якій займали спеціальні фізичні вправи сприяла: зміцненню та покращанню здоров’я; збільшенню загальної рухової активності; покращанню функціонально-рухових можливостей та швидкості рухової реакції травмованої кінцівки; покращанню вестибулярних функцій (координації рухів, їх точності).
Keywords: Фізична терапія; травма гомілковостопного суглобу