Необхідність урахування принципів фіскальної соціології в соціальній політиці України - Карлін, Микола Іванович; Karlin, M. І. (Волин. нац. ун-т ім.Лесі України, 2012)
У статті запропоновано використати новий принцип фінансування соціальних видатків у країні з недо-статнім рівнем демократії в умовах економічної кризи, який пропонують назвати анти-оптимум Парето.В статье предлагается использовать новый принцип финансирования социальных расходов в стране с недостаточным уровнем демократии в условиях экономического кризиса, который предлагается назвать анти-оптимум Парето.In the article it is suggested to use new principle of financing social charges in a country with the insufficient level of democracy in the conditions of economic crisis, which it is suggested to name аnti-optimum of Pareto.
The Need for Incorporation of the Principles of Fiscal Sociology in Social Policy in Ukraine
Keywords: оптимум Парето; оptimum of Pareto; анти-оптимум Парето; аnti-optimum of Pa; financial policy; суспільний добробут; public welfare