Стратегічний рекреаційний потенціал регіону: механізми та етапи формування - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Буковинський університет, 2007)
У статті розглянуто теоретичні аспекти формування стратегічного потенціалу рекреаційної системи регіону, охарактеризовано механізми та етапи його створення.The theoretical aspects of forming of strategic potential of the recreational system of region are considered, stages and mechanisms of it forming are described in the article.
Keywords: стратегічний потенціал рекреаційної системи регіону; механізми формування стратегічного потенціалу рекреаційної системи регіону; SWOT-аналіз; модель формування стратегічного потенціалу; інструменти формування стратегічного потенціалу; strategic potential of recreational system of region; mechanizes of regulation strategic potential of recreational system of region; SWOT-analysis; model of forming of strategic potential; instruments of forming of strategic potential