Стратегічний аналіз : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «менеджмент», дфн) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є виробнича та фінансово-господарська діяльність підприємства. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Стратегічний аналіз в управлінні підприємством. 2. Аналіз середовища та конкурентних позицій підприємства. 3. Стратегічний аналіз структури капіталу й інвестицій.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни «Стратегічний аналіз» для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» (денна форма)
Keywords: стратегічний аналіз; strategic analysis