Корпоративні конфлікти та методи їх подолання: методичні вказівки - Бортнік, Світлана Миколаївна; Bortnik, Svitlana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
В методичних вказівках викладені плани семінарських занять, практичні вправи, тестові завдання, питання для обговорення, а також ключові терміни для вивчення основних тем курсу. Методичні вказівки призначені для підготовки до семінарських і практичних занять з дисципліни «Корпоративні конфлікти та методи їх подолання». Рекомендовано студентам 6-го курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня „магістр” галузі знань – 1801 «Специфічні категорії», спеціальності 8.18010014 «Управління фінансово-економічною безпекою»
Keywords: управління конфліктом; корпоративні конфлікти; методичні вказівки