Лінійні поперечники класів періодичних функцій багатьох змінних в просторі - Федуник, Оксана Володимирівна; Fedunyk, Oksana V. (Інститут математики НАН України, 2006)
Одержано точні за порядком оцінки лінійних поперечників класів в просторі для деяких значень параметрів p та q. We obtain exact order estimates of linear widths of the classes of periodic multivariable functions in the space Lqfor some values of the parameters p and q.
Linear widths of the classes of periodic function of several variables in the space
Keywords: лінійний поперечник; linear width; східчасто-гіперболічна сума Фур'є; step hyperbolic Fourier sum