Стилістичні структури у п'єсі М. Куліша. „Народний Малахій" і європейська літературна традиція - Бублейник, Людмила; Bubleinyk, Liudmila (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Проаналізовано мовно-стилістичні засоби побудови мовних характеристик, поєднання різностильових структур, складові антропонімікону. Розглянуто прийоми створення наративу, що споріднюють драматургічний та прозовий художні дискурси. . Linguistic and stylistic means of making linguistic characteristics, combination of structures of different styles, anthroponymics are analysed. Ways of making narration which connect drama and prose literary discourse are examined.
Stylistic structures in M. Kulish’s play „Narodny Malakhiy” and european literary tradition
Keywords: стиль; style; антропоніміка; anthroponymics; гротеск; grotesque; комізм; the comic element; лейтмотив; leitmotif