Лінгвістичний аналіз тексту : силабус нормативної навчальної дисципліни - Пожарська, Наталія Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Курс «Лінгвістичний аналіз тексту» передбачає поглиблення знань магістрів-вчителів англійської мови у галузі теорії тексту, лінгвосемантики і дискурсології з урахуванням найновіших здобутків у лінгвосеміотиці, наратології і когнітології. Вивчення цього курсу сприятиме написанню магістерських робіт із відповідної дисципліни завдяки розкриттю глибинних зв’язків між традиційними аналітичними підходами до тексту як частиною загальнофілологічної підготовки студентів та новітніми досягненнями сучасної лінгвопрагматики, лінгвопоетики і дискурсології.
Силабус навчальної дисципліни «Лінгвістичний аналіз тексту» підготовки другого (магістерського) рівня, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)), за освітньою програмою Середня освіта. Англійська мова
Keywords: Аналіз тексту; лінгвістика; когнітологія; когнітивна поетика