Формування естетичної культури студентів художнього фаху в процесі живописного зображення людини - Kaleniuk, Olha M. (Івано-Франківський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2004)
В статті висвітлені результати констатуючого експерименту, які дають змогу зробити узагальнені висновки про недоліки художньо-естетичного вивчення зображення людини як основної причини незадовільного формування елементів естетичної культури у студентів художнього фаху.
Keywords: Естетична культура; формування; художній фах; предмети образотворчого циклу