Наукові підходи до розкриття сутності соціальної поведінки. - Лякішева, Анна; Leakisheva, Anna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті розглянуто наукові підходи до проблеми соціальної поведінки. Проаналізовано наукову літературу з проблеми дослідження. Визначено, що соціальною не можна вважати поведінку чи вчинки індивіда, які орієнтовані на несоціальні, речові об’єкти. Соціальну поведінку трактовано як деяку відносно узгоджену й послідовну сукупність учинків особистості.
The Scientifik Approaches to Disclosure of The essence Social Behavior
Keywords: соціальна цінність; вчинок; соціальна діяльність; соціальна поведінка; social behavior; action; social work; social value