Управління організацією самостійної роботи студентів при вивченні математичних дисциплін - Ілляшенко, Валентина Яківна; Illiashenko, V.J (My University, 2014)
В доповіді розглядаються основні напрями оптимізації самостійної пізнавальної діяльності студентів.The main directions of students’ independent learning optimization are considered in the report.
Supervising the organization of student’s independent work during the studies of mathematic disciplines.
Ілляшенко Валентина Яківна - кандидат фіз.-мат. наук, доцент СНУ імені Лесі Українки
Keywords: Cамостійна пізнавальна діяльність; освіта; контроль знань; independent learning activity; education; control of knowledge