Контроль технічної підготовленості школярів профільних спортивних класів із туризму - Войтович, І.; Voitovych, І. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті досліджено проблему оцінювання підготовленості учнів за спортивним профілем. Розкрито зміни щодо змісту навчального матеріалу та державні вимоги до рівня загальноосвітньої підготовленості учнів із модуля “Туризм”. Викладено розроблені й апробовані варіанти контрольного навчального нормативу оцінки технічної підготовленості школярів спортивних профільних класів із туризму. The article focuses on assessment of pupils’ educational level in classes specialized in sports. It reveals the changes in the content of educational material and state requirements for the level of students’ general education in tourism specialized classes. The article presents developed and approved variants of control of the educational standard for assessment of the pupils’ technical preparedness in classes specialized in tourism.
Control of Pupils’ Technical Preparedness in the Specialized in Tourism Sports Classes
Keywords: туризм; профільне навчання; спортивний напрям; оцінювання; технічна підготовленість; tourism; specialized education; sports specialization; assessment; technical preparedness