Статистичне дослідження зовнішньоекономічної діяльності у Волинській області - Черчик, Лариса Миколаївна; Бегун, Світлана Іванівна; Cherchyk, Larysa M.; Begun, Svitlana I. (Луцький національний технічний університет, 2014)
В статті здійснено статистичне дослідження зовнішньоекономічної діяльності Волинської області, виявлено основні тенденції, характерні риси, проблеми та перспективи розвитку зовнішньоекономічного сектора регіону. The article made a statistical study of foreign economic activity of Volyn region, the main tendencies, characteristics, problems and prospects of the region's external sector.
Statistical research foreign economic activity in the volyn region
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність регіону; методи статистичного аналізу зовнішньоекономічної діяльності; показники та характеристики ЗЕД; foreign economic activity; the methods of statistical analysis of foreign trade operations; performance and characteristics of foreign trade