Формування антиалкогольної компетентності студенток у різних формах фізичного виховання - Радченко, Олександр Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статі описано методику з формування в студенток антиалкогольної компетентності в процесі фізичного виховання у ВНЗ 3-4 рівнів акредитації. Перевірено ефективність цієї методики в студенток першого та другого курсів, визначено рівень знань про алкоголізм
Keywords: студентки; алкоголізм; компетентність; група; знання; 392.86:37.014:42