Поверхневі води Ківерцівського району Волинської області - Гурний, Дмитро Олександрович; Чижевська, Лариса Тарасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Ківерцівський район Волинської області знаходиться на південному-сході області, на площі 1,4 тис. кв. км., що становить 7 % від загальної території області. Основні риси річкової мережі Ківерцівського району зумовлені комплексом фізико- географічних чинників, серед яких провідна роль належить рельєфу, кліматичним умовам, геологічній будові та гідрогеологічним особливостям території.
Keywords: поверхневі води; Ківерцівський район; Волинський район; річки Ківерцівського району; озера Ківерцівського району