Архівна практика - Петрович, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Розробка містить методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня підготовки спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа освітньої програми «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» з освітнього компонента «Архівна практика». Увагу акцентовано на змісті, завданнях, етапах, звітності виробничої практики, проходження якої сприятиме підготовці фахівців з документаційного забезпечення управління та інформаційно-аналітичної діяльності. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа.
Keywords: архівознавство; архівна справа; виробнича практика; архівна практика; 930.251:002:004(076.5)