Бюджетування діяльності підприємств: силабус вибіркової навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус вибіркової навчальної дисципліни БЮДЖЕТУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ підготовки бакалавра, галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування, за освітньо-професійною програмою Фінанси і кредит (денна форма).
Навчальний план 2017 р.
Keywords: бюджетування підприємства