Принцип розвитку англомовної інформаційної компетенції студентів у навчанні англійської мови для спеціальних цілей з використанням Інтернету в немовних ВНЗ - Тарнопольський, О. Б.; Tarnopolsky, O. B. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті здійснено спробу розробити підхід, який забезпечував би ефективне використання студентами немовних ВНЗ ресурсів Інтернету як засобу покращення та інтенсифікації навчання англійської мови для спеціальних цілей. Для досягнення цього рекомендовано впровадити принцип розвитку англомовної інформаційної компетенції студентів і розкрито його сутність і практичні засади опори на цей принцип. The article attempts to develop an approach for ensuring the efficient use of Internet resources for improving and intensifying ESP learning by students of non-linguistic tertiary schools. For achieving this goal, the introduction of the principle of developing students’ informational competence in English is recommended and the essence as well as practical implementation of the principle are discussed.
The Principle of Developing Students’ Informational Competence in English When Teaching ESP With The Aid of the Internet at Non-Linguistic Tertiary Schools
Keywords: англомовна інформаційна компетенція; informational competence in English; ресурси Інтернету для навчання іноземних мов; Internet resources in foreign language teaching; змішане навчання; blended learning