Генетика - Лісовська, Тетяна Павлівна; Войтюк, Василь Петрович; Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Кичилюк, Олександр Володимирович; Lisovs'ka, T. P.; Vojtyuk, V. P.; Kotsun, L. A.; Kuzmishyna, I. I.; Kychylyuk, A. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Наведені варіанти контрольних робіт з курсу “Генетика”, які охоплюють основні розділи навчальної програми і методичні рекомендації до їх виконання для студентів ІІ курсу біологічного факультету заочної форми навчання на базі ОКР “молодший спеціаліст”. Рекомендовано для студентів, викладачів, спеціалістів та магістрів.
Genetics
Keywords: молекулярні основи спадковості; цитологічні основи спадковості; закономірності успадкування; популяційна генетика; генетика індивідуального розвитку; генетика людини; генетичні основи селекції рослин і тварин; методичні рекомендації