Система сучасної вищої освіти Франції - Гуз, Олена Петрівна; Мандрик, І. П.; Huz, Olena P.; Mandryk, I. P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Досліджено особливості системи сучасної вищої освіти Франції. Охарактеризовано різні типи вищих навчальних закладів Франції, які відрізняються різними структурами, умовами зарахування та навчання. Визначено основні напрями реформування системи вищої освіти Франції. It was investigated the features of modern higher education system of France. 44The different types of higher education institutions of France, which are different in different structures, terms of enrollment and training, are described. It was determined the main directions of the reform of higher education of France.
The System of Modern Higher Education in France
Keywords: Франція; вища освіта; навчання; університет; вища школа; France; higher education; learning; university; graduate school