Прикраси і сувеніри з утилізованих* штучних матеріалів - Веремійчик, Іван Маркович; Veremiichyk, Ivan M.; Журба, Олександр Федорович; Zhurba, Oleksandr F. (My University, 2016)
На практичних заняттях з трудового навчання молодших школярів використовують як природні, так і штучні матеріали. Це, в основному, використані пластмасові вироби, особливо утилізована тара.
Keywords: початкова школа; уроки трудового навчання; вироби з утилізованих матеріалів