Незабутні «Забуті слова»: про значення літературознавчих досліджень О. Рисака - Хмелюк, Майя; Xmelyuk, Majya (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Проаналізовано витоки, місце й значення наукових праць Олександра Рисака в сучасному літературознавстві. Sources, a place and significance of O. Rysak’s research work are analyzed in the study of contemporary literature.
Unforgotten «Forgoted Words»: on study of literature study significance of Olexander Rysak
Keywords: літературознавство; лесезнавство; наукові дослідження; актуальність; синтез мистецтв; literature study; research investigations; art synthesis; urgency; investigation of Lesya Ukrainka’s heritage