Географія Волині - Ничипорук, Світлана Анатоліївна; Павловська, Тетяна Сергіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Подано бібліографічну інформацію про природні умови Волині, її природно-ресурсний потенціалі, населення та господарство. Підбір літератури завершено у квітні 2013 р.
Бібліографічний покажчик складений на замовлення географічного факультету на допомогу в навчальному процесі та в науковій роботі. Його мета – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію з курсу "Географія Волині", який викладається у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки (Географічний факультет). Бібліографічний покажчик включає книги, автореферати дисертацій, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань.
Keywords: бібліографічні видання; географія Волині; 26.9(4УКР-4ВОЛ)я1