Смолюк Іван Олександрович - Бондар, Лариса Петрівна (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Висвітлено основні етапи життєвого шляху, наукової та педагогічної діяль-ності професора, завідувача кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти Волинського національного університету імені Лесі Українки Івана Олександровича Смолюка. Матеріал біобібліографічного покажчика згруповано у три розділи. Бібліографічний опис видань подається згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів.
Keywords: Смолюк І. О.; бібліографічні видання; 91.9:74.03(4УКР)-8; 016:37