Психотерапія адикцій - Засєкіна, Лариса Володимирівна; Zasiekina, Larysa V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Мета курсу - сформувати у студентів теоретичний і практичний досвід в роботі з психічними залежностями. Завдання курсу: 1. cформувати у студентів знання в області загальної психології та психотерапії залежностей; 2. сприяти виробленню початкових, базових навичок діагностичної та корекційної роботи з клієнтами, які страждають від психічних залежностей; 3. cприяти формуванню знань в області психології та психотерапії окремих, найбільш поширених видів адикцій.
Keywords: адиктивна поведінка; хімічні адикції; нехімічні адикції; психотерапія; реабілітація