Місто в історії Європи - Білик, Вікторія Андріївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У виданні вміщено програму вибіркової навчальної дисципліни «Місто в історії Європи», складену відповідно до планів факультету історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки зі спеціальності «Історія та археологія»; «Середня освіта. Історія, правознавство», кваліфікаційний рівень «Бакалавр»; методичні рекомендації студентам для підготовки до семінарських занять, джерела до кожного практичного заняття, перелік контрольних питань та перелік рекомендованої літератури і джерел з дисципліни.
Keywords: місто; Європа; середні віки; античність; повсякденне життя; архітектура; побут