Формування готовності майбутніх учителів початкових класів до організації та проведення дистанційного навчання - Іващик, Марія Ігорівна; Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2023)
У публікації коротко виділено компоненти формування готовності майбутніх учителів початкових класів до організації та проведення дистанційного навчання: теоретичні знання про цей вид навчання, практичні навички у роботі з платформами та програмним забезпеченням для дистанційного навчання, психологічну готовність до роботи в онлайн-середовищі, розвиток педагогічної майстерності.
Keywords: дистанційне навчання; готовність учителів початкових класів до дистанційного навчання; формування готовності учителів початкових класів до дистанційного навчання