Архівознавство: історія архівної справи - Петрович, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Видання містить тестові завдання для самоконтролю знань здобувачів вищої освіти при вивченні освітнього компонента «Архівознавство». Тематично вони охоплюють історію становлення та розвитку архівознавства як науки. Тестові завдання складені за хронологічним принципом і можуть бути використані для перевірки знань здобувачів із відповідних тем лекційних і семінарських занять, для написання тематичних поточних, підсумкових модульних контрольних робіт, проведення іспиту. Рекомендовано здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».
Keywords: архівознавство; архівна справа; тестові завдання; документаційне забезпечення управління; документознавство; 930.25: 371.214.115