Психологічні аспекти розвитку особистості дошкільника - Кордунова, Наталія Олександрівна; Kordunova, Nataliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті розкриваються психологічні аспекти розвитку особистості дитини дошкільного віку. Проаналізовано вплив методів і форм виховання для загального ходу поетапного формування і розвитку особистості.
Keywords: дошкільник; емоції; цінності; виховання