Діалектна природа конструкцій мовленнєвого етикету в західнополіських фольклорних текстах - Грицевич, Юрій Васильович; Hrytsevych, Yurii V. (Lublin Science and Technology Park S.A., 2017)
У статті проаналізовано діалектну природу конструкцій мовленнєвого етикету в західнополіських фольклорних текстах
Keywords: мовленнєвий етикет; західнополіські говірки; фольклорні тексти; фонетика; морфологія; відмінок