Основи публічних закупівель - Карлін, Микола Іванович (My University, 2023)
Видання містить конспект лекцій, питання для самоконтролю знань студентів, список літератури. Рекомендовано студентам четвертого року навчання в галузі знань 07 – управління та адміністрування спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ОПП «Фінанси і кредит».
Keywords: державні закупівлі; 336(075.8)