Питання освіти в контексті розвитку Карпатського Єврорегіону - Найдич, Марина Анатоліївна; Najdych, M. A. (Белгородский государственный национальный иследовательский университет, 2013)
У статті розглядаються приклади реалізації освітніх ініціатив в рамках транскордонного співробітництва Карпатського єврорегіону
Keywords: освіта; єврорегіон; Карпатський єврорегіон; освітні програми та проекти; обмін досвідом