Регулювання трудової діяльності працівників організації - Ганущак, Владислав Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі проведено комплексний аналіз наявних методів регулювання та запропоновані напрями їх вдосконалення. Досліджено сутність та складові процесу регулювання, особливості методів регулювання в організації. Розроблено методичні підходи до аналізу складових та оцінки методів регулювання трудової діяльності персоналу організації. Дано характеристику та здійснено аналіз основних показників діяльності ******************. Проведено аналіз складових методів регулювання ****************** та оцінку ефективності їх використання в системі трудової діяльності персоналу організації. У висновках і пропозиціях викладено виявлені проблеми та рекомендації щодо поліпшення методів регулювання ******************.
Keywords: трудова діяльність; регулювання трудової діяльності; персонал організації; методи регулювання; ефективність регулювання