Ставлення населення України до виборів в умовах війни (за результатами соціологічних досліджень) - Любчук, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Публікація присвячена аналізу результатів соціологічних досліджень українських соціологічних служб щоло участь громадян у потенційних президентських та парламентських виборах під час війни. Як показали результати соціологічних досліджень, громадяни позитивно ставляться до виборів, але лише у післявоєнний час. Під час війни вибори є неможливими з різних аспектів: від технічного до морального.
Keywords: вибори; виборчий процес; соціологічне дослідження; участь громадян у виборах